roze pioen.png

Zijdeboeketten

Zijdeboeketten zijn dé oplossing voor mensen die van bloemen houden, maar op zoek zijn naar iets wat altijd mooi blijft. Gepersonaliseerde zijdeboeketten kunnen op allerlei manieren gemaakt worden. Een mooi veldboeket in bonte kleuren, lichte tinten of in één specifieke kleur – klein of groot: écht alles is mogelijk!

Bekijk het aanbod aan standaardboeketten en maak je keuze. Zie jij niet een boeket naar wens tussen ons aanbod? Kies dan voor de optie ‘custom-made’. Geef al jouw wensen en eisen aan mij door via e-mail en dan maak ik een boeket volledig op maat. Alle gepersonaliseerde zijdeboeketten die ik maak zijn uniek en zijn niet van echt te onderscheiden.

De boeketten verzenden we via de post naar elke gewenste locatie in Europa, of je nu in Alkmaar of in Berlijn bloemen wilt hebben.

 

Bloemstyling24.jpeg
DSC02790.jpg

Hoe werkt het als je interesse hebt in mijn zijdeboeketten?

In de webshop heb je de keuze uit zijdeboeketten in verschillende kleuren, samenstellingen en groottes. Bestel jouw favoriete boeket of kies voor gepersonaliseerde zijdeboeketten op maat.

* Let op: Het kan zijn dat enkele bloemen afwijken van de foto op de website; dit komt doordat de collectie continu verandert. Natuurlijk wordt er met veel zorg en liefde naar de combinaties gekeken. Heb je speciale wensen en wil je bijvoorbeeld pampas of pauwenveren combineren met jouw favoriete bloem? Vul dit dan in op het opmerkingenveld bij jouw bestelling.

* De levertijd bedraagt twee tot zeven dagen. Wil je het product voor een bepaalde tijd ontvangen? Geef dit dan aan.

* Omdat de zijdeboeketten volledig op maat gemaakt worden – en dus ook geknipt worden – kunnen wij helaas geen retouren aannemen. Bij de custom-made boeketten sturen we altijd een foto ter akkoord, zodat je eventueel nog wijzigingen kunt aanbrengen. Bij de overige boeketten doen we dit niet. Dit kun je, indien gewenst, wel aangeven. Ben je toch ergens ontevreden over? Vul dan ons contactformulier in.

* Alle boeketten zijn exclusief vaas, mits dit wordt aangegeven bij de bestelling. Let daar dus goed op! De vazen zijn er natuurlijk wel bij te bestellen. Bij elk boeket staat een advies vermeld voor de afmetingen van de vaas.

Kom gerust eens bij ons langs

Wij zijn zes dagen per week tot 17.00 uur geopend. Je bent van harte welkom om zonder afspraak langs te komen in onze zaak nabij Alkmaar om prachtige boeketten samen te stellen. Wil je liever – samen met mij – zelf een zijdeboeket samenstellen? Maak dan direct online een afspraak met mij in mijn showroom vol boeketten en bloemen in Broek op Langedijk, vlak bij Alkmaar. Samen met jou stel ik dan een boeket op maat samen.