Rating: 5 sterren
3 stemmen

Reacties

Kelly Coens
een maand geleden

Super goede ervaring met Sharon Flowers. Mijn bruiloft was echt FANTASTISCH aangekleed met mooie bloemen voor op tafel tot aan de corsage van mijn gasten, Mijn prieel was prachtig bekleed en alles daaromheen was gewoon tot in de puntjes verzorgd. Wat ik toch wel het belangrijkste vind aan een bloemist is dat ze je style en smaak begrijpt.

Issabel
een maand geleden

Afgelopen maand zijn ik en m'n partner getrouwd. We kwamen bij Sharon uit en wat zijn wij blij dat jij ons bloemwerk heb gedaan! Vol met goede ideeën waar we zelf nooit op zouden komen heb jij ons geholpen. Van bruidsboeket tot backdrop en aankleding van de ceremonie en eetzaal, alles paste bij elkaar. SUPER! Onwijs bedankt!

Familie Wals
een jaar geleden

Sharon heeft al het bloemwerk op onze bruiloft verzorgd waaronder het boeket, de corsages en de aankleding van de ceremonie en de eetzalen. Het was perfect! Mijn boeket blijf ik prachtig vinden, als ik mijn dag opnieuw over zou moeten doen zou mijn boeket er precies hetzelfde uit zien.
Sharon heeft echt de tijd genomen om alles van te voren te bespreken en door te nemen.
Ze stelde onze wensen centraal maar kwam zelf ook met veel creatieve ideeën.
Sharon heeft oog voor detail en wil alles tot in de puntjes geregeld hebben. Zij was de dag zelf extra vroeg aanwezig op de locatie en alles was aangekleed voor er ook maar een gast arriveerde.
Nogmaals bedankt!

Sabrina
een jaar geleden

Via via kwamen wij bij Sharon terecht en heeft ze ons met de bruiloft styling geholpen. Het was ongedwongen en heel gezellig om met Sharon te werken. Ze kwam met eigen ideeën en heeft een prachtig plaatje neergezet. Het bruidswerk was precies wat we verwachte en meer.

Reactie plaatsen