Opdracht voor de lancering van Killerbody Food.

Bijgewerkt: sep 28

Hi allemaal,

Wat leuk dat je mijn eerste blog leest. Het lijkt mij dan ook heel erg leuk om al mijn leuke opdrachten met jullie te delen in een persoonlijke blog.


Jullie zagen het waarschijnlijk al voorbij komen maar gister mocht ik de bloem decoratie van Killerbody Food verzorgen.

Fajah Lourens (De oprichtster van Killerbody Motivation en nu het nieuwe bedrijf Killerbody Food) heeft mij dan ook benaderd of ik het leuk zou vinden haar te helpen. Nou daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen :-) dus ik ben dan ook meteen aan de slag gegaan.


Ik kreeg helemaal de vrije hand van Fajah.

Wat ik aan de ene kant super fijn vind, die vrijheid en mijn eigen creativiteit op zijn beloop te laten gaan maar aan de andere kant ook best eng.

Wat nou als ze het niet mooi vind? Ja jullie lezen het goed..


Al zit ik al zo'n twaalf jaar volledig in het vak, ik ben ook ik vaak onzeker.

Al weet ik dat het vaak niet nodig is, maar ach ik zie dit dan maar als een plus punt.

Het houdt je dan ook scherp, en kritisch.

Maar goed even terug naar de lancering van Killerbody Food. Ze stuurde haar producten door zodat we de kleuren op elkaar konden aanpassen. In principe zijn de kleuren van haar product vrij neutraal zoals: bruin, brons, zwart, een beetje roze en geel. Daar kan natuurlijk alles bij.


Ga ik voor knal kleuren en veel brons/goud accenten of ga ik voor rustigere tinten? Ik wil niet dat mijn bloemdecoratie overheersde. Het moest een toevoeging zijn op haar product. Dus heb ik gekozen voor rustige tinten maar wel met een randje gedurfd.


We zijn samen met het team van mijn vaders winkel dan ook flink gaan brainstormen en hebben alles uitgewerkt.

Ik heb alles voorbereid en al klaar gemaakt in de winkel, het inladen en toen het bezorgen op de locatie. Wat het fijne van zijde is, is dat het moeilijk stuk kan gaan en dus het bezorgen een stuk makkelijker maakt omdat het minder kwetsbaar is.


Eenmaal aangekomen was het snel klaar.

De boeketten in de vazen zetten. Een beetje opschudden en laatste puntjes op de i (natuurlijk zo kritisch als ik ben..) De ballonnenboog werd geleverd en die mocht ik verder versieren met mijn zijde bloemen. Ik heb grote Hortensia koppen gebruikt die ik van de steel heb afgehaald, verder nog Bloesems en ook heb ik hang Amaranthus gebruikt zoals je hieronder kunt zien op de foto's.
Ik ben erg blij met het resultaat. Ik had niets met Fajah van te voren gedeeld omdat ze me dus die vrije hand gaf. Ik was echt best zenuwachtig maar toen ze binnen kwam en ze een grote lach op haar gezicht kreeg wist ik genoeg.


HET IS TOP!xoxo Sharon
29 keer bekeken

Wat blije klanten zeggen over Sharon Flowers

©2020 by SHARON FLOWERS