1 jarig bestaan Olcay Gulsen BeautyWauw! Afgelopen week heb ik weer zo'n super leuke opdracht gekregen ik mocht dan ook de hele bloemen decoratie voor Olcay Gulsen regelen. Dit geeft zoveel leuke energie... En wat een geweldige dag hebben we gehad.


Olcay Gulsen haar make-up lijn bestond één jaar en dat moest natuurlijk wel flink gevierd worden. Olcay kwam dan ook met het idee om een bloemenstal neer te zetten. Je moet hierbij denken aan een soort markt idee. Je hebt dan allerlei soorten bloemen apart van elkaar en die kunnen dan zelf geschikt worden. En wat ik ook wel heel erg leuk vind is dat ik ook een keer met 'echte' bloemen een opdracht mocht regelen in plaats van met zijde.


Samen met Anke van Norali Styling hebben we echt iets leuks neer gezet al zeg ik het zelf. Ik heb al eerder met Anke samen gewerkt bij Channah Koerten haar babyshower en het klikte gewoon meteen. Wat het super fijn maakt om samen te werken. Dus de ideeën kwamen vanzelf en binnen no time hadden we ons project klaar. Een mooie grote candy car met daaromheen bloemen in een grote glazen vaas en ook onze bolle (rieten) manden waren rijkelijk versierd met decoratie bloemen. De grassen en pluimen die gebruikt zijn voor de decoratie komen bij Niels van Dookflowers vandaan, deze waren dan ook een groot succes.


Gedurende het event mocht ik zelf ook blijven, en ik mocht ook alles filmen dus ik heb een boel gaaf beeldmateriaal op kunnen nemen voor mijn volgende vlog. Die overigens al te bekijken is op mijn YouTube account: "Sharon Flowers".


Er was een mooie lunch geregeld met live muziek en speeches. Toen de lunch afgelopen was mochten alle gasten van het evenement een bosje bloemen bij mij komen uitzoeken. De meeste mensen zeiden dat ik ze zelf mocht uitzoeken en een mooie creatie van mocht maken dus ik kon weer goed mijn creativiteit kwijt. Dat vind ik altijd fantastisch als mensen mij dat toe vertrouwen.


Ik heb speciaal inpakpapier laten bedrukken bij het bedrijf Lexikan. Dit bedrijf is gespecialiseerd in reclame en belettering. Doordat mijn logo hier duidelijk op te vinden was kon ik de boeketten mooi inrollen en was mijn logo duidelijk zichtbaar. Altijd handig toch een klein beetje eigen reclame. :-)xoxo Sharon


345 keer bekeken

Wat blije klanten zeggen over Sharon Flowers

©2020 by SHARON FLOWERS