Reacties

Familie Wals
10 maanden geleden

Sharon heeft al het bloemwerk op onze bruiloft verzorgd waaronder het boeket, de corsages en de aankleding van de ceremonie en de eetzalen. Het was perfect! Mijn boeket blijf ik prachtig vinden, als ik mijn dag opnieuw over zou moeten doen zou mijn boeket er precies hetzelfde uit zien.
Sharon heeft echt de tijd genomen om alles van te voren te bespreken en door te nemen.
Ze stelde onze wensen centraal maar kwam zelf ook met veel creatieve ideeën.
Sharon heeft oog voor detail en wil alles tot in de puntjes geregeld hebben. Zij was de dag zelf extra vroeg aanwezig op de locatie en alles was aangekleed voor er ook maar een gast arriveerde.
Nogmaals bedankt!

Sabrina
11 maanden geleden

Via via kwamen wij bij Sharon terecht en heeft ze ons met de bruiloft styling geholpen. Het was ongedwongen en heel gezellig om met Sharon te werken. Ze kwam met eigen ideeën en heeft een prachtig plaatje neergezet. Het bruidswerk was precies wat we verwachte en meer.

Reactie plaatsen

2 stemmen

KINDERFEESTJES

 

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen

1 stem

BLOEMENSTYLING

 

Reacties

Lotte
11 maanden geleden

Bij Sharon bestelde ik een groot bloemstuk voor op mijn eettafel. Ik wilde één mooi stuk op tafel hebben in plaats van allemaal kleine assecoires. Zelf heb ik absoluut geen groene vingers, dus kwam Sharon met het idee een bloemstuk te maken van kunstbloemen. Hier zal ik dus extra lang van kunnen genieten. Met de kerstperiode zal zij hem weer decoreren met kerstartikelen. Sharon ik ben super blij met het resultaat! Nogmaals bedankt!

Reactie plaatsen

1 stem