In de media

Hier vind je een overzicht van artikelen en items die over, door en met mij verschenen in verschillende media. 
Klik op de foto/button om het hele item te kunnen zien/lezen.

Noord-Hollands Dagblad

Publicatie: 18 november 2020

''Sharons zijdebloemen zijn trending''

''Sharon (27) van de bloemenwinkel in Broek op Langedijk is ook bloemist van sterren als Froukje de Both, Estelle Cruijff en Dave Roelvink. ’Het is allemaal bizar uit de hand gelopen’.

Ze zijn net echt, de Zijdebloemen van Sharon. „Daarom is het ook zo’n hit geworden.” Alhoewel, heel nep met gouden stampers, dát is ook weer in. In ieder geval hebben al haar boeketten iets gemeen: zodra je ze neerzet, heb je er geen omkijken meer naar. Top voor de alleenstaande man, volgens Dave Roelvink.

Dave Roelvink? Ja, niet alleen Langedijkers shoppen bloemen bij Bloembinderij Alfra in winkelcentrum Broekerveiling. De bloemstukken van eigenaresse Sharon Knöbel (27) uit Purmerend staan ook in de woonkamers en kantoren van bekend Nederland....''

Rtl4

Eigen, Huis & Tuin

14 december 2020 - Seizoen 1 - aflevering 74

Na een super leuke samenwerking met Froukje de Both werd ik ook benaderd door RTL4 voor het tv-programma: ''Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven'' en daar zei ik natuurlijk geen nee tegen! In de uitzending kun je zien hoe een dag in mijn winkel eraan toe gaat en uiteraard mooie shots van mijn winkel en onze Zijdecollectie. Wil jij deze aflevering graag terug kijken? Dat kan via Videoland of kijk de uitzending terug via onderstaande link: 

Just Say Yes!


De film

Release date: 28 januari 2021

Tijdens de filmopnames van de Nederlandse film ''Just Say Yes'' mochten wij de bloemstyling verzorgen.
Aangezien bloemstyling op een bruiloft helemaal mijn ding is, was dit echt een geweldig geslaagde klus!

117804804_3152096388237788_3850238889827

Wat blije klanten zeggen over Sharon Flowers

©2021 by SHARON FLOWERS FLOWERARTIST