HOME » BRUIDSWERK » Bruidspakketten

Prijs indicatie

Het is altijd fijn om te weten waar u aan ongeveer aan toe bent.  U kunt hier onze prijs indicatie downloaden zodat u zelf een beetje overzicht heeft in de kosten van bruidsbloemwerk,. Om een goeie prijsindicatie te geven raden wij natuurlijk een kennismakingsgesprek aan. Onder aan de pagina kunt u contact opnemen via ons contact formulier.

Prijs Indicatie Sharon Flowers
PDF – 150.9 KB 116 downloads

Bruidspakketten

Trouwen is niet goedkoop, De jurk, locatie, taart. Het is soms moeilijk om alles overzichtelijk te houden.

Ik heb daarom "Bruidspakketten" bedacht. 6 pakketten voor ieder wat wils. Van eigenlijk een standaard bestelling tot een ultra uitgebreid pakket. Zo kunnen jullie precies zien wat er bij jullie bruiloft past. Onderaan de pagina kan je van elk pakket een moodboard bekijken van wat jullie ongeveer kunnen verwachten. Natuurlijk passen we de kleuren en stijl aan aan jullie wensen en kan je elk pakket uitbreiden of aanpassen. Ook verhuren wij zijde bomen en bloemen, bij het informatie formulier kunt u hiernaar vragen,

Zijn jullie geïnteresseerd in 1 van de pakketten? Vul onderaan de pagina het formulier in met eventuele toevoegingen of veranderingen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op.

 


Informatie