Bruidswerk

 

Gaan jullie trouwen en zoek je nog een bruidsbloemist? Sharon Flowers heeft al jaren lang ervaring en verzorgt graag alles op het gebied van bloemen en aankleding op jullie bruiloft.  De juiste bloemkeuze is belangrijk om jullie bruiloft de uitstraling te geven waar jullie al zo lang van dromen. Ga je voor romantisch, landelijk of juist klassiek? En welke kleuren horen daarbij? Door mijn kennis en creativiteit met jullie te delen hoop ik de spanning en stress iets af te nemen. Ik denk graag met jullie mee over jullie perfecte styling. bruidsboeket, mini-bruidsboeketten, (pols-) corsages, haardecoratie, autodecoratie, backdrop, tafelvaasjes, zaal versiering groot en klein, ik verzorg de bloemversiering zoals jullie dat willen. Doordat wij 2 bloemenwinkels hebben en over een groot assortiment bloempotten en vazen beschikken zit er altijd wat tussen wat helemaal bij jullie styling past.

 

Hoe te werk?

Allereerst plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Dat kan bij ons in de winkel maar dat kan ook lekker comfy bij jullie thuis.

Ik luister naar jullie wensen en zal ik mijn ideeën hierop aansluiten. Als het klikt en de wensen zijn duidelijk maak ik een offerte op en bij akkoord gaan wij voor jullie aan de slag!

 

Zoek jij nog een visagiste voor jouw grote dag?

Ik werk vaak samen met Beautybar Rachel die gespecialiseerd is in dag, avond en bruids- make-up. Tevens zijn wij ook samen in te huren voor jouw bruiloft.wedding swing
klassiek bruidsboeket
wild bruidsboeket
bloemen bruidstaart
bruidsmeisjes
centerpieces
wild bruidsboeket
prieel
wild bruidsboeket
klassieke bruiloft
backdrop
centerpieces
Bruidswerk en bruiloft aankleding
tafel slinger eucalyptus
jonkercorsage
klasieke bruiloft
bruidstaart
stoelen met bloemen
backrdrop prieel
backdrop
corsages
bloemen hart
bruidsmeisje
afwerking bruidsboeket
bruidswerk eetzaal
wild bruidsboeket
bruidsboeket roze
polscorsage
Bruidswerk en bruiloft aankleding
Bruidswerk en bruiloft aankleding
backdrop prieel
waterval bruidsboeket
pioenen