BRUIDSWERK

Gaan jullie trouwen en zoek je nog een bruidsbloemist? Leuk dat je op mijn website kijkt Ik heb al jaren lang ervaring in de bloemisten branche en verzorg graag alles op het gebied van bloemen en aankleding op jullie bruiloft.  De juiste bloemkeuze is belangrijk om jullie bruiloft de uitstraling te geven waar jullie al zo lang van dromen. Ga je voor romantisch, landelijk of juist klassiek? En welke kleuren horen daarbij? Door mijn kennis en creativiteit met jullie te delen hoop ik de spanning en stress iets af te nemen en het plaatje compleet te maken. Ik denk graag met jullie mee over jullie perfecte styling. Bruidsboeket, mini-bruidsboeketten, (pols-) corsages, haardecoratie, autodecoratie, backdrop, tafelvaasjes, zaal versiering groot en klein, ik verzorg de bloemversiering zoals jullie dat willen!

HOE TE WERK?

Allereerst plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Je kan nu hier je online afspraak in plannen.

Ik luister naar jullie wensen en zal ik mijn ideeën hierop aansluiten. Als het klikt en de wensen zijn duidelijk maak ik een offerte op en bij akkoord gaan wij voor jullie aan de slag!

Ik rijs door heel Noord-Holland en vraag daar geen vergoeding voor.

PRIJS INDICATIE

Het is altijd fijn om te weten waar u aan ongeveer aan toe bent. U kunt hier onze prijs indicatie downloaden zodat u zelf een beetje overzicht heeft in de kosten van bruidsbloemwerk,. Om een goeie prijsindicatie te geven raden wij natuurlijk een kennismakingsgesprek aan. Dat kunt u doen door een afspraak in te plannen middels ons online bookings systeem.

PRIJS INDICATIE DOWNLOAD

gold-marbled-pattern_53876-88810.jpg

@SHARONFLOWERS_WEDDING

Wat blije klanten zeggen over Sharon Flowers

©2020 by SHARON FLOWERS