BRUIDSWERK

Gaan jullie trouwen en zoek je nog een bruidsbloemist ? Leuk dat jullie op mijn website kijken!
Ik heb al jaren lang ervaring in de Bloemistenbranche en verzorg graag alles op het gebied van bloemen en aankleding op jullie bruiloft. De juiste bloemkeuze is belangrijk om jullie bruiloft de uitstraling te geven waar jullie al zo lang van dromen. Ga je voor romantisch, landelijk, Boho-chic of juist klassiek ? En welke kleuren horen daarbij ? Door mijn kennis en creativiteit met jullie te delen hoop ik de spanning en stress iets af te nemen en het plaatje voor jullie compleet te maken. Ik denk graag met jullie mee over de perfecte styling. 
Bruidsboeket, mini-bruidsboeketten, (pols-) corsages, haardecoratie, autodecoratie, backdrop, tafelvaasjes, zaalversiering groot én klein; ik verzorg de bloemversiering volledig zoals jullie dat willen!

HOE TE WERK?

Allereerst plannen wij een Vrijblijvend Kennismakingsgesprek in.

U kunt
 hier uw online afspraak inplannen

 

Samen bespreken wij alle wensen en ik zal mijn ideeën hier volledig op aansluiten. Als het wederzijds klikt en de wensen zijn duidelijk kan ik een offerte voor u opmaken - bij akkoord kunnen wij direct voor u aan de slag!

Ik reis door heel Noord-Holland en vraag daar geen vergoeding voor.

PRIJS INDICATIE

Het is altijd fijn om te weten waar u aan toe bent - u kunt daarom hier onze prijsindicatie downloaden zodat u een overzicht heeft van de gemiddelde kosten van Bruidsbloemwerk.

Om een goede/specifieke prijsindicatie te kunnen geven raden wij uiteraard een kennismakingsgesprek aan.

U kunt daarvoor een afspraak inplannen met mij via ons online bookings systeem.

PRIJSINDICATIE BRUIDSBLOEMWERK

gold-marbled-pattern_53876-88810.jpg

@SHARONFLOWERS_WEDDING

Wat blije klanten zeggen over Sharon Flowers

©2021 by SHARON FLOWERS FLOWERARTIST