hljkl.png
f.jwwb.nl-public-w-y-p-temp-tenpjizqaegj

BRUIDSWERK

Zoeken jullie een bloemist die een prachtig bruidsboeket kan maken in de omgeving van Alkmaar, omdat jullie binnenkort gaan trouwen? Kies dan voor Sharon Flowers. Ik heb namelijk al jarenlang ervaring in de bloemistenbranche en verzorg graag alles op het gebied van bloemen en aankleding op jullie bruiloft. De juiste bloemkeuze is belangrijk om jullie bruiloft de uitstraling te geven waar jullie al zo lang van dromen. Ga je voor romantisch, landelijk, Boho-chic of juist klassiek? En welke kleuren horen daarbij? Door mijn kennis en creativiteit met jullie te delen hoop ik de spanning en stress iets weg te nemen en het plaatje voor jullie compleet te maken. Ik denk graag met jullie mee over de perfecte styling. Bruidsboeket, mini-bruidsboeketten, (pols-) corsages, haardecoratie, autodecoratie, backdrop, tafelvaasjes, zaalversiering - groot én klein; ik verzorg de bloemversiering volledig zoals jullie dat willen!

c9709a67c34f36b86fd708c413eefb43.png

HOE TE WERK?

b966cf9fadc38605e4b23d5bb5f9c916.jpg
jdsfs.jpg

Hoe wij jullie bruidsboeket in onze showroom nabij Alkmaar maken

Wanneer je graag een bruidsboeket of andere aankleding door ons wilt laten verzorgen, plannen we allereerste een vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze showroom in Broek op Langedijk, vlak bij Alkmaar. Samen bespreken we dan alle wensen, waarna ik mijn ideeën hier volledig op afstem. Als het wederzijds klikt en de wensen duidelijk zijn, stel ik graag een offerte voor jullie op. Bij akkoord gaan we direct aan de slag! Omdat de showroom zich vlak bij Alkmaar bevindt, reis ik voor een bruidsboeket door heel Noord-Holland zonder daar een vergoeding voor te vragen.

Wonen jullie in Alkmaar of omgeving en willen jullie een bruidsboeket op maat laten samenstellen? Of willen jullie graag een van mijn zijdeboeketten huren? Maak dan nu een afspraak via ons online boekingssysteem.