HOME » BLOEMSTYLING » Kinderfeestjes

Wil jij een te gek feestje organiseren voor jou dochter of zoon? Zoek je iets origineels en creatiefs?

You’ve found it!

Een cadeautje voor de jarige job, ballonnen en slingers versieren de ruimte, ‘’Champagne’’ en lekkere dingen op de tafel ( ook suikervrij! ) en op de achtergrond staat jouw favoriete artiest te zingen. Ondertussen gaan we creatief aan de slag, een bloemenkroon maken of een bloemtaartje die we versieren met lintjes, glitters, kraaltjes etc.

 

Het  feestje duurt gemiddeld 1 á 2 uur afhankelijk hoeveel kinderen er mee doen en de snelheid van de kinderen.

Minimale aantal kindjes is 6. 

 

Het kinderfeestje kan bij ons op locatie in Purmerend of Alkmaar. Maar tegen een kleine reiskostenvergoeding willen wij ook naar jullie komen!

 

* Ook in te huren op evenementen, kinderdagverblijven, scholen etc. 

 

 

origineel en creatief kinderfeestje / partijtje

Tuttebellen & Stoere Kiddo's!

Wil je het nog even wat specialer maken? Dan kan je ook het kinderfeestje upgraden!

 

 

Voor de echte prinsesjes:

Een feestje zoals hierboven wordt omschreven en ondertussen zullen de prinsesjes 1 voor 1 worden opgemaakt door een echte visagiste van Beautybar Rachel. Lippenstift, oogschaduw, poeder: ze zullen er prachtig uit zien! Na afloop wordt er natuurlijk een groepsfotootje gemaakt van de beauty's  

 

 

 

 

Voor de stoere kiddo's: 

Een feestje zoals hierboven wordt omschreven en ondertussen zullen ze 1 voor 1 geschminkt worden. Piraat, Spider-Man een vlinder of een poes. Alles is mogelijk! Na afloop wordt er natuurlijk een fotootje gemaakt van onze stoere kiddo's.

 

 


EXTRA UPGRADE!

Wil je het feestje nog specialer maken? Dan kan je ook kiezen voor 1 van de bovenstaande pakketten PLUS fotoshoot, De foto's worden gemaakt door Lotz kinderfotografie. Gedurende het gehele feest worden er foto's gemaakt plus nog een kleine fotoshoot op het eind.

De gemaakte foto’s worden naar uw email gestuurd! 


Informatie

Prijzen

Kinderfeestje €14,95 p.p
Prinsesjes € 19,95 p.p
+Fotograaf €24,95 p.p
Rijkosten vergoeding €0.35 p/k