BLOEMSTYLING VOOR EVENTS

Bloemen zijn een uitstekend instrument om een locatie, en dus een evenement, een eigen sfeer, frisheid en levendigheid te geven en dragen bij aan de beleving van de gasten. Een echte WAUW factor, dat creëren wij! 

GESPECIALISEERD IN EVENEMENTEN

Sharon Flowers  is gespecialiseerd in creatieve bloemen styling concepten voor evenementen. We zijn bekend met onregelmatige op- en afbouwtijden van evenementen. Alles moet immers in een korte tijd opgebouwd worden. De bloemstukken moeten op zijn mooist zijn tijdens het evenement en daarna word alles weer afgebroken.

ALLES UIT HANDEN

Sharon Flowers werkt voor, tijdens en na een evenement altijd nauw samen met de opdrachtgevers. Tijdens de voorbereiding van het evenement, maakt Sharon Flowers een voorstel met creatief bloemstyling concept. Dit voorstel houdt rekening met: de locaties en ruimtes, kleur (thema's), gewenste sfeer, bloemvoorkeuren, materialen, bedrijfsidentiteit (logo's, huisstijl, merkwaarden e.d.), opbouw- en  afbouwtijden en budget.

Alle stukken worden zo veel mogelijk voorbereid in onze binderij waarna alles naar de locatie vervoerd wordt. Op locatie worden de stukken op hun plek gezet en ter plekke afgestyled. Na afloop van het evenement worden de stukken, in samenspraak met de opdrachtgever en eventuele andere leveranciers, weer afgebroken.

Bent u ook enthousiast geworden en wilt u een afspraak inplannen? Dat kan hier.

Wat blije klanten zeggen over Sharon Flowers

©2020 by SHARON FLOWERS